boomvis

Welkom bij Talentkids

Talentkids is ontstaan uit alles wat ik in de afgelopen 20 jaar van kinderen heb geleerd.
Als Orthopedagoge, liggen mijn roods in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Door het werken met creatieve therapie, leerde ik kinderen, doormiddel van samen tekenen, schilderen en spelen, omgaan met hun eigen (on)bewuste gevoelens en gedachtes, waarna heling kon plaats vinden. Door het succes van mijn behandelwijze, kwamen er ook steeds meer getraumatiseerde kinderen naar onze toenmalige praktijk, wat uiteindelijk resulteerde in landelijke bekendheid.


Orthopedagogiek l Opvoedcoach versus Talentkids.
In de afgelopen jaren, was ik vaak verbaasd over het verschil in (veer)kracht tussen kinderen en de grote- en bepalende rol van ouders. Vanuit dat idee heb ik een aantal jaren geleden, De Opvoedcoach opgericht; met de focus op de ondersteuning van ouders, om hen terug te brengen in hun kracht. Het werken met kinderen bleef trekken en ik heb een methode ontwikkeld, die uit gaat van het talent van het kind en het ontwikkelen van dit talent. Dit is de TalentKids MethodeĀ® geworden met het unieke TalentKids KompasĀ®.

Veel kijk, klik en leesplezier op onze site. Ik kijk uit naar je reactie!


Drs. Nelly ter Voert l Orthopedagoog.

Stel ons uw vraag

Heeft u vragen over uw kind, onze activiteiten of organisatie? Of wilt u dat wij contact met u opnemen? Dan horen wij dit graag.

U kunt ons bereiken via 06 40110795 of via nelly@talentkids.nl

K.v.K. 20108217

BTWnr. NL 0018 4069 0B08

vul hier ons formulier in