boomvis

Overzicht trainingen

De volgende workshops en trainingen worden gegeven:

Alle trainingen worden vanaf heden gegeven vanuit TalentWoman. Hier vind je ook de uitgebreide informatie van de diverse workshops en trainingen en kun je je aanmelden.

Hou van mij zoals ik ben / Talent ontdekken

1 daagse workshop waarin je leert hoe je talenten kunt ontdekken bij je cliënten en bij jezelf. Je krijgt concrete interventies die je de volgende dag al kunt gebruiken.

 

Meer cliënten met je eigen talenten

3 daagse training waarin je je zelfvertrouwen als coach of therapeut verstevigd en woorden leert geven aan dat wat jou uniek maakt om zo steeds meer cliënten aan te trekken.

 

Masterclass TALENT-coaching

6 daagse training waarin je leert om de 6 stappen van TALENT-coaching toe te passen. Je leert hoe je vanuit talent en het positieve kunt coachen op een manier die dieper gaat dan het oplossingsgericht werken. En je wordt uitgedaagd om jouw talenten optimaal in te zetten en een echt eigen manier van werken te ontwikkelen

 

Talent in therapie training (inclusief KidsCompas)

18 daagse training waarin je leert om op een professionele manier het KidsCompas (talenten compas voor kinderen en jongeren vanaf 8 jaar) af te nemen en uit te leggen aan kinderen en hun ouders.

 

Voor alle trainingen en workshops geldt dat ze geaccrediteerd zijn bij o.a. de volgende beroepsverengingen: NVPA, VVVK, NFG, Registerplein, SKJ, ABvC, VIV

 

Stel ons uw vraag

Heeft u vragen over uw kind, onze activiteiten of organisatie? Of wilt u dat wij contact met u opnemen? Dan horen wij dit graag.

U kunt ons bereiken via 06 40110795 of via nelly@talentkids.nl

K.v.K. 20108217

BTWnr. NL 0018 4069 0B08

vul hier ons formulier in