jongetjeboeken

Boosheid

Soms is je kind gewoon een beetje geïrriteerd of boos. Hij wilde iets wat niet mocht, er is ruzie geweest met een vriendje of is gewoon "even niet" in zijn of haar hum. Ieder kind is wel eens boos en hier is niets mis mee.
Is je kind vaak boos dan kan zijn boosheid een manier zijn om aan te geven dat hij of zij niet lekker in zijn vel zit en/of dat er dingen van hem verwacht worden waar hij niet aan kan voldoen.


Kinderen die boos zijn zitten in de verdediging en niet in hun kracht. Via hun boosheid proberen ze weer in hun kracht te komen. Boosheid helpt als het gaat om het duidelijk aangeven van een grens. In alle andere gevallen is het vooral een uiting van zich niet gelukkig voelen en balen dat het niet lukt.


Het KidsCompas geeft zicht op de manieren waarop jouw kind in de verdediging schiet. Maar het geeft ook duidelijk aan waar de kracht, talenten en drijfveren van je kind zitten.
Wil je meer weten over hoe je een kind op zijn natuurlijke kracht en natuurlijke motor aan kan spreken kijk dan bij talenten.

Stel ons uw vraag

Heeft u vragen over uw kind, onze activiteiten of organisatie? Of wilt u dat wij contact met u opnemen? Dan horen wij dit graag.

U kunt ons bereiken via 06 40110795 of via nelly@talentkids.nl

K.v.K. 20108217

BTWnr. NL 0018 4069 0B08

vul hier ons formulier in