voor vrouwen

Coaching voor vrouwen vanaf 40 jaar

  • Is dit nou wat ik wil(de) ?
  • De dingen die ik doe, passen die wel bij mij ?
  • Hoe krijg ik weer wat meer energie of puf ?
  • Wie ben ik nou echt ? en waar zit mijn passie ?
  • Ik heb alles en waarom ben ik dan niet gelukkig ?

 

Heftige vragen die we vaak voor onszelf houden. Toch is het heel gewoon dat deze vragen naar boven komen na je 40e alleen niemand vertelt het je. Nieuwe vragen passend bij een nieuwe levensfase.

Tijd om de balans op te maken.........

Je wilde een zorgzame moeder zijn, een lieve partner, een fijne collega, een goede vriendin en een aardige dochter of zus. Heeft dit gebracht wat je gehoopt had ? Ben je in de afgelopen jaren dichter bij jezelf gekomen of ben je jezelf onderweg een beetje kwijtgeraakt. Weet je nog waar je talenten en kracht zit ?

Wat ik je zou gunnen is dat je energiek voelt, dat je straalt en dat je blij bent met wie je bent en het leven dat je leidt. Dat je jouw leven op jouw manier leidt, en de dingen doet waar je met heel je hart achter staat.

Moet ik dan alles omgooien in mijn leven ?

Nee dit is helemaal niet nodig. Deze fase vraagt om een pas op de plaats, bezinning. Is alles wat zo vanzelfsprekend leek nog steeds zo vanzelfsprekend ? Wij ben jij en wat wil jij ? Om van daaruit weer bewust de volgende stappen te zetten in je leven.

Je talenten kunnen je hier als geen ander bij helpen. Ze lopen als een rode draad door je leven. Graag help ik je om deze rode draad (weer) zichtbaar te maken en te integreren in je leven.

Dit hoeft niet zwaar te zijn of om een langdurig traject te gaan. Kijk bijvoorbeeld eens bij de één daagse workshop Hou van mij zoals ik ben.

 

Stel ons uw vraag

Heeft u vragen over uw kind, onze activiteiten of organisatie? Of wilt u dat wij contact met u opnemen? Dan horen wij dit graag.

U kunt ons bereiken via 06 40110795 of via nelly@talentkids.nl

K.v.K. 20108217

BTWnr. NL 0018 4069 0B08

vul hier ons formulier in