teamtalentkids

Het Talentkids Team

Talentkids is opgericht en ontwikkeld door Drs.Nelly ter Voert en Adri van Tol. Beiden hebben een passie voor het naar boven halen en inzetten van talenten.

Adri kreeg dit heel nadrukkelijk van zijn ouders mee en draagt dit zowel in de zakelijke markt als hulpverlening uit. Nelly heeft haar roots in de hulpverlening en werkte lange tijd met getraumatiseerde kinderen. Ze raakte diep onder de indruk van alle talenten die deze kinderen lieten zien, ondanks wat ze meegemaakt hadden. Deze inzichten en haar oplossingsgerichte natuur heeft ze gebundeld in de methode Talentkids.


Talentkids werkt met een veelzijdig team van mensen met heel verschillende achtergronden. Wat we allemaal gemeen hebben is dat we passie voor ons vak hebben, met beide benen op de grond staan en het liefst kinderen en grote mensen in hun kracht zetten. Naast ons basisteam werken we samen met mensen die ons op speciale onderwerpen of gebieden aanvullen en verrijken.


Op dit moment bestaat ons basisteam uit Drs.Nelly ter Voert, Adri van Tol, Pien Akkermans en Ellen Saris.

Nieuwsbrief

Blijf als ouder of professional op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en onze activiteiten. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Stel ons uw vraag

Heeft u vragen over uw kind, onze activiteiten of organisatie? Of wilt u dat wij contact met u opnemen? Dan horen wij dit graag.

U kunt ons bereiken via 06 40110795 of via nelly@talentkids.nl

K.v.K. 20108217

BTWnr. NL.1599.70.301.B.01

vul hier ons formulier in