schilderijen

Talentkids

TalentKids is een organisatie die graag wil dat alle kinderen zich op een natuurlijke manier talentvol kunnen ontwikkelen en kunnen ontdekken wat ze willen, kunnen en waar ze blij van worden. Wij zetten ons in om ouders, scholen en alle andere belangrijke mensen rondom kinderen inzicht te geven in de voordelen van het stimuleren van een talentvolle ontwikkeling.


Wij geloven dat de wereld echt anders wordt als volwassenen zich laten leiden door de interesses, drijfveren en leerstijlen van (hun) kinderen i.p.v. de kinderen zich te laten aanpassen aan het systeem. Zo wordt er bij kinderen een stevige basis gelegd om zich de rest van hun leven met passie en plezier te blijven ontwikkelen.
Autonomie en zelfvertrouwen worden vanzelfsprekend en maken dat kinderen op een passende manier om kunnen gaan met de eisen die de huidige maatschappij aan hen stelt.


Wij doen het anders. Wij staan voor een duurzame manier van ontwikkelen en opvoeden.

Nieuwsbrief

Blijf als ouder of professional op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en onze activiteiten. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Stel ons uw vraag

Heeft u vragen over uw kind, onze activiteiten of organisatie? Of wilt u dat wij contact met u opnemen? Dan horen wij dit graag.

U kunt ons bereiken via 06 40110795 of via nelly@talentkids.nl

K.v.K. 20108217

BTWnr. NL.1599.70.301.B.01

vul hier ons formulier in