fotograaf

Kosten

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn wat betreft de kosten van een begeleidingstraject. Je kunt ten alle tijden een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Dit is een gesprek van ongeveer 30 minuten. Na dit gesprek kun je de keuze maken om al dan niet met ons in zee te gaan. Uiteraard zijn aan dit gesprek geen kosten verbonden.

Ga je met ons in zee, dan starten we met een intakegesprek van ongeveer een uur. Tijdens dit gesprek gaan we uitgebreid op de situatie in en bepalen we samen met jullie welk begeleidingstraject het meest passend is. Je kunt hierbij o.a. denken aan: het KidsCompas, individuele begeleiding voor het kind, observatie, een training, oudergesprekken of een combinatie hiervan.

De kosten voor een (intake)gesprek bedraagt €97,-. Voor gesprekken vanaf 18.00 uur 's avonds geldt een tarief van €107,-.


Na aanleiding van dit gesprek, maken wij voor jullie een offerte voor het begeleidingstraject.

Nieuwsbrief

Blijf als ouder of professional op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en onze activiteiten. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Stel ons uw vraag

Heeft u vragen over uw kind, onze activiteiten of organisatie? Of wilt u dat wij contact met u opnemen? Dan horen wij dit graag.

U kunt ons bereiken via 06 40110795 of via nelly@talentkids.nl

K.v.K. 20108217

BTWnr. NL.1599.70.301.B.01

vul hier ons formulier in